Våre vinnere

Siden starten i 2008 har 168 personer blitt pantemillionærer, og det er utbetalt 10 270 031 premier på til sammen 823 018 540 kroner.

Våre vinnere

Skulle pante tomgods fra hytta – vant én million

En stamkunde vant denne uka én million kroner på Spar Drag. – Jeg ble helt skjelven og visste ikke om jeg skulle tro det, sier den ferske pantemillionæren.

21-åring vant en million på pantelotteri: – En stor lettelse

En ung mann fra Hylkje utenfor Bergen fikk en hyggelig overraskelse da han skulle pante flasker for 52 kroner. Det skriver TV2.no.

Vant seks gevinster på samme trekning – ble millionær

Fredag morgen satset en mann fra Volda pant for 249 kroner i Pantelotteriet og trykket på Røde Kors-knappen. Utrolig nok endte han opp med å vinne seks gevinster. En av dem var på hele én million kroner.

Måtte telle nuller: – Sto det virkelig en million kroner?

Egil Lind fra Asker måtte telle nullene på pantelappen flere ganger for å tro sine egne øyne. – En hyggelig overraskelse! Det skriver TV2.no

Vant i Pantelotteriet: – Håper jeg har skrevet rett kontonummer

En rogalending i 60-årene skulle bare ned på butikken for kjøpe lokalt brød på Joker’n. Vant 1 million kroner. Det skriver VG.

Ungt vennepar vant milliongevinst

Venneparet skulle bare en snartur innom Joker-butikken for å kjøpe snus og pante tomflasker fra bilen. Før de trykket på knappen for Pantelotteriet, ble de enige om å dele en eventuell gevinst. – De neste fire minuttene satt jeg på huk i butikken og skalv, forteller kvinnen i 20-årene.

Småbarnsfar ble pantemillionær: – Det gikk helt rundt for meg

Da småbarnsfaren i 30-årene så alle tallene på pantelappen, gikk ikke storhandelen på Rema 1000 helt som planlagt. I stedet løp han ut til bilen og begynte å telle antall nuller.

– Det skal jo ikke være mulig

Ti år etter at seksbarnsfaren fra Bergen vant én million i Pantelotteriet, trykket moren hans på Røde Kors-knappen på panteautomaten. Da kom fanfaren enda en gang. – Det skal jo ikke være mulig at dette skjer oss begge, sier sønnen.

Alenemor Malin (30) ble pantemillionær: – Alt er snudd på hodet

Familien fra Voss måtte telle nullene på pantelappen. Det skriver VG.

Skulle bare vaske tøy – vant en million

Han skulle egentlig vaske klær, men endte opp med å pante flasker på lokalbutikken. Det var det lureste mannen i 30-årene kunne ha gjort.

Skulle bare kjøpe øl – ble pantemillionær

79-åringen fikk fylt på både kjøleskap og bankkonto mandag ettermiddag. Det skriver VG.

– Jeg ble helt skjelven

Mannen i 20-årene skulle bare pante tomflasker før jul, da han vant én million kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven, så det første jeg gjorde var å ringe til mamma, forteller han.

Skulle handle til jul – fikk tidenes førjulsgave

En mann i 40-årene skulle på julehandel og fikk litt av et sjokk da han var innom den lokale dagligvarebutikken.

Vant en million – vil overraske barna

Med ti kroner som innsats vant ekteparet i 70-årene én million kroner i Pantelotteriet. Nå kan barn og barnebarn glede seg til tidenes overraskelse.

Pantet to flasker brus – fikk en million kroner i retur

Randi Myge Breivik (63) og ektemannen skulle handle potetgull og godteri til barnebarna. Da de kom ut av butikken, var de en million kroner rikere.

Måtte pante flasker – vant en million

Uføretrygdede Ine Hegsvold (51) hadde bare 99 kroner igjen på konto. Det skriver VG.

Mann i 50-årene ble pantemillionær – nå gjenstår tre milliongevinster

Fredag fikk en mann i Rogaland livet snudd på hodet, da han vant en million i Pantelotteriet. Nå forventer Pantelotteriet at det kommer tre millionærer til i løpet av kort tid.

Skulle bare ta seg en dusj – ble pantemillionær

Knut Henrik Mjønerud og kona skulle bare dusje og pante flasker. Så ble han millionær. Det skriver GD.no.

Pantet for 24 kroner – ble millionær

Mannen fra Kristiansand skulle bare på Kiwi for å pante noen flasker, og fikk tidenes overraskelse da han så hva som sto på pantelappen.

Petter (31) satset to kroner og vant en million

Petter Bjerkan (31) har en million grunner til å høre på sin mor. Det skriver VG.

Ble sendt på butikken for å vinne i Pantelotteriet

Etter å ha brukt formiddagen på å rydde i huset, fikk småbarnsfaren (36) beskjed om å kjøpe jordbær, pante tomflasker og sørge for å «vinne i Pantelotteriet» – og det gjorde han. – Samboeren trodde ikke på meg før jeg kom hjem med beviset.

Ble millionær på ferie i Trondheim

Ferieturen til Trondheim ble ekstra hyggelig for en 31 år gammel Oslo-mann. Det skriver TV2.no.

Milo (29) vant i Pantelotteriet: − Måtte google hvor mange nuller det er i en million

Den nybakte millionæren skulle bare en rask tur på butikken for å kjøpe boblevann, da han vant én million kroner. Det skriver VG.

Vant først 50 kroner – så kom sjokket

Mandag morgen skulle kvinnen i 40-årene handle lunsj på Meny Sørlandssenteret og pante noen flasker, som hun satset i Pantelotteriet. Først vant hun 50 kroner og var veldig fornøyd. Da hun satset enda mer i lotteri, kom sjokket.

Droppet dyr reise – så ble han millionær

Mannen i 50-årene hadde skrinlagt reisen til Vietnam sammen med adoptivsøsteren sin, fordi det ble for dyrt. Så satset han panten sin i Pantelotteriet. Det forandret alt, skriver TV2.no.

Satset 32 kroner: – Veldig mange nuller

Den nybakte pantemillionæren måtte få telle-hjelp av ektemannen. Det skriver Dagbladet.no

Vant en million – nå vil han hjelpe andre

En mann i 50-årene skulle på butikken på Mosjøen for å kjøpe seg en boks snus. Med seg hadde han en pose med tomme Pepsi Max-flasker. Sjokket ble stort da han vant én million kroner på panteautomaten.

Satset tre kroner – vant én million

En tilfeldig lørdagstur til butikken ble en livsendrende opplevelse for en pensjonist fra Østerdalen. Med seg hadde hun én tomflaske, som hun satset i Pantelotteriet. Først da hun kom hjem skjønte kvinnen at hun hadde vunnet én million kroner.

Trodde mannen spøkte om milliongevinst

En tur på Rema ga paret fra Vestfold en stor overraskelse. Mens mannen puttet inn flaskene i panteautomaten handlet kvinnen. Da han var ferdig sa han til kona si at «jeg har en million kroner i lomma mi». Hun ble sjokkert da hun skjønte at han ikke spøkte.

Skulle kjøpe fredagstaco – vant en million

Kvinnen fra Stavanger skulle på butikken for å kjøpe fredagstaco og pante noen flasker. «Nå skal jeg pante flasker. Du får krysse fingrene» skrev hun i en melding til samboeren. Så trykket hun på Røde Kors-knappen. Synet av de seks nullene satte henne helt ut.

Ble millionær av fem år gammel flaske

Da en 39 år gammel mann fra Rissa i Trøndelag skulle på butikken for å pante tre fulle søppelsekker, fikk han seg en overraskelse av de sjeldne. Det skriver tv2.no.

Vant i Pantelotteriet: − Det er f… meg én million!

26 år gamle Jonathan Svensson skulle bare kjøpe makaroni til middag. Så vant han én million. Det skriver VG.

Trodde de fikk bot – hadde vunnet én million

Moren trodde mannen og datteren viste fram en bot. Så leste hun nøyere på lappen og skjønte at de hadde vunnet én million kroner. – En helt absurd situasjon, sier datteren.

Satset 51 kroner – vant førjulsgave på én million

Tirsdag kveld skulle mannen i begynnelsen av 20-årene på postkontoret i Oslo for å hente noen julegaver han hadde bestilt til familien. På veien dit vant han tidenes førsjulsgave til seg selv – én pantelapp verdt million kroner.

Skulle kjøpe paprika – vant en million

Lørdag ettermiddag skulle samboerparet i midten av 20-årene på butikken i Levanger i Trøndelag for å kjøpe paprika og pante noen flasker. Da de var ferdige, hadde de blitt millionærer.

27-åring satset 18 kroner – ble millionær

Fredag ettermiddag dro en 27 år gammel kvinne på Eurospar Rugtvedt nær Porsgrunn for å handle, og pante noen flasker. Valget hun tok gjorde henne til millionær.

Tre ble pantemillionær på to dager

I løpet av to dager vant tre personer hver sin million i Pantelotteriet. Toppgevinstene ble vunnet i Ålesund og Fredrikstad, samt i Sandefjord hvor vinneren satset én flaske verdt tre kroner i pant.

De hadde avtale om å dele alle premier – så kom milliongevinsten

De to vennene hadde avtale om å dele alle gevinster de vant på panten fra leiligheten de leier sammen. Så kom fanfaren på panteautomaten.

18-åring vant én million kroner: – Jeg skjelver fortsatt

Studenten skulle bare innom butikken å pante før trening. Så kom det en fanfare fra pantemaskinen. Det skriver TV2.no.

Trønder skulle kjøpe grøt – ble millionær

En 52-åring fra Trondheim skulle bare på butikken for å kjøpe grøt og pante noen flasker. Så kom det en fanfare. – Jeg trodde ikke det var sant det jeg så, sier han.

Skulle kjøpe dopapir og pizza – vant én million

28-åringen fullførte handlerunden og tok med seg lotterilappen hjem. Det skriver TV2.no.

Trodde han vant en 50-lapp. Så leste han tallet flere ganger: – Ble livredd for å miste det

– Jeg ble sjokkert da jeg så beløpet, sier Oslomannen. Det skriver Avisa Oslo.

Trodde hun hadde vunnet 10.000 – så tok hun på seg brillene

Kvinnen i 50-årene trodde hun hadde vunnet 10.000 kroner i Pantelotteriet. Da hun kom hjem, fikk hun seg imidlertid en stor overraskelse. Det skriver TV2.no.

Ville støtte Røde Kors – vant million-gevinst

Lørdag ettermiddag skulle en kvinne i 50-årene på Coop Mega Randaberg nær Stavanger, for å pante noen flasker og handle inn til helgen. Foran panteautomaten gjorde hun som hun pleier, hun trykket på Røde Kors-knappen. Så kom en fanfare, og ut av automaten kom en ekstra lang lapp…

Ble irritert da kona sendte han ut for å pante – så skjedde det noe uventet

En mann i 30-årene valgte å trykke på Røde Kors-knappen for å gjøre panting litt mer spennende – det angrer han ikke på. Det skriver TV2.no.

Kvinne satset 60 kroner i pant – vant én million

En kvinne fra Oslo tok turen til en Meny-butikk i Bærum for å handle og pante noen flasker. Det resulterte i en gevinst på én million kroner.

Vibeke skulle kjøpe blomster til mannen sin – kom hjem med én million kroner

Vibeke Brobakk Lundtveit (45) skulle på butikken for å overraske mannen sin med blomster på Valentines. Med seg hjem igjen hadde hun én million kroner.

Pantet for to kroner – ble pantemillionær

En gammel Red Bull ble til en gullgruve for kvinnen fra Askøy. Det skriver TV2.no.

Oslo-kvinne vant én million

En kvinne fra Oslo satset 30 kroner i Pantelotteriet på Meny Stovner på fredag. Overraskelsen var stor da hun skjønte at hun hadde vunnet én million kroner.

– Mamma, du har vunnet én million

Kvinnen fra Bergen dro på Rema for å handle litt varer og pante noen flasker. Panten satset hun i Pantelotteriet, men hun skjønte ikke helt hva gevinsten var. – Mamma, du har vunnet én million kroner, sa datteren da hun så pantelappen.

Skulle handle til helgen, kom hjem som millionærer

Julie Aronsen (31) og samboeren Aleksander Arntzen (34) gikk inn på Coop-butikken i Fauske for å handle til helgen. De gikk ut som millionærer. Det skriver VG.

Trodde hun hadde vunnet 50 kroner – pantelappen ga et helt annet svar

Torsdag vant en kvinne én million kroner i Pantelotteriet på Rema 1000 Ågotnes utenfor Bergen. Det var en betraktelig høyere sum enn hun først trodde. Det skriver Nettavisen.

Skulle bare pante flasker – endte opp som millionærer

– Vi hadde noen tomflasker stående, og skulle også kjøpe litt tape for å pakke inn en gave til vår niese. Det skriver Nettavisen.

Vant to millioner i pantelotteriet: − Sjokkerende opplevelse

En mann fra Stavanger pantet flasker for 79 kroner. Han gikk fra butikken to millioner kroner rikere, skriver VG.

To pantemillionærer i Oslo på én dag

Lørdag ble det to nye millionærer i Oslo. Hva hadde de gjort? De pantet flasker. Det skriver Avisa Oslo.

Skulle kjøpe dopapir og kattesand – kom hjem med én million kroner: – Helt skjelven

42-åringen fikk en hyggelig start på uka da han skulle pante flasker mandag. Det skriver Avisa Oslo.

Tok opp én million i lån – to uker etter vant han alt tilbake

En mann i 40-årene tok opp én million kroner ekstra i lån. To uker etter var han på sin lokale Extra-butikk i Kristiansand, og vant hele beløpet tilbake i Pantelotteriet.

Skulle kjøpe grillmat – vant en million

Flere og flere panter flasker. En heldig kar i Åsnes ville donere pantebeløpet sitt til Røde Kors, så vant han i Pantelotteriet i stedet. Det skriver avisa Glåmdalen.

Pantetrøbbel gav milliongevinst

Mandag morgen skulle en mann i 40-årene fra Sørum på Bunnpris for å sende noen pakker og pante flasker. Men panteautomaten virket ikke, så turen gikk videre til Kiwi. Der fikk han sitt livs største sjokk.

Skulle handle grillmat – ble millionær

Onsdag fikk Ole (43) en knallstart på sommeren da han pantet flasker før en handletur. Det skriver TV2.no

Satset pant for et halvt år – vant én million kroner

En 22-åring fra Tønsberg fikk livet forandret på fredag ettermiddag. Da dro han til sin lokale Spar-butikk for å pante, for første gang på et halvt år. Valget han tok gjorde ham til millionær.

Har vært Røde Kors-frivillig i 32 år – så ble hun pantemillionær

Da Ann-Kristin Stensen (51) hørte vinnermelodien tenkte hun på forhånd at det var snakk om 50 kroner. Da hun så beløpet på vinnerlappen fikk hun sjokk. Det skriver TV2.no

Satset 46 kroner på Joker Marnadal – vant en million

Torsdag ble livet til en kvinne fra Marnadal snudd på hodet. På sin lokale Joker-butikk valgte hun å satse panten sin i Pantelotteriet. Så kom det en fanfare. Det som sto på pantelappen sjokkerte henne.

– De skulle satt rød varseltrekant på vinnerloddene!

En mann fra Rogaland satset pant for 30 kroner og vant en av toppgevinstene i Pantelotteriet. – De skulle satt rød varseltrekant på millionloddene, sier den heldige vinneren.

Student (28) vant én million før jul: – Handla de siste gavene rett før jeg panta

En 28-åring fra Oslo fikk en ekstra god førjulsgave i år. Det skriver Avisa Oslo.

Skulle kjøpe lunsj – ble millionær

Torsdag ettermiddag skulle en 26-åring fra Sandnes på sin lokale Rema-butikk for å kjøpe lunsj, handle litt mat og pante flasker. Da han var ferdig hadde han blitt millionær.

Ble millionær på fredag den 13.

Ulykkesdagen viste seg å bli 26-åringens store lykkedag. Det skriver Dagbladet.

Butikken brøt ut i spontan applaus da Helen (51) leste hva som stod på lappen

På grunn av høy smittefare valgte Helen Koldal å droppe handleturen i Bergen, og heller ta turen til butikken i hjembygda. Det valget skulle hun bli svært glad for. Det skriver TV2.

Lærling (19) skulle bare kjøpe middag: – Jeg ble målløs

Halloween-helgen kunne neppe startet bedre enn for 19-åringen fra Nord-Trøndelag. Det skriver TV2.no.

Oslomann (47) pantet for 86 kroner – ble pantemillionær

Den nyslåtte pantemillionæren har bestemt seg for å dele halvparten av pengene med bestekompisen. Det skriver VG.

Erlend (28) pantet for 125 kroner – ble millionær

Erlend Mangseth (28) fra Vennesla fikk en stor overraskelse da han stakk innom butikken med noe pant fra helgen på vei til å levere varer for jobben. Det skriver VG.

Datteren trodde han var lei seg – men han gråt av glede

Runar Jensen (30) hadde nettopp fått lønn, så han syntes det var greit at pantepengene gikk til Røde Kors. Det angrer han ikke på i dag. Det skriver TV2.no

Pantet for 20 kroner – vant en million

Torsdag i 16-tiden skulle en kvinne i 50-årene på Kiwi Nannestad for å handle og pante noen flasker. Som vanlig valgte hun å trykke på Røde Kors-knappen på panteautomaten. Sekunder etter var hun millionær.

Skulle underholde sønnen sin – vant en million

Lørdag trengte en mann i 30-årene å finne på noe å gjøre med sin 4 år gamle sønn. Løsningen ble en tur på butikken for å pante. Det endte med million-gevinst.

Pantelotteri-millionær: – Tallet var hinsides

Rogaland-kvinnen vurderte å la flaskene bli liggende i bilen, men ombestemte seg og pantet dem likevel. Det angrer hun ikke på nå. Det skriver Dagbladet.

Skulle kjøpe sjampo – ble millionær

Faren skulle bare på butikken for å kjøpe sjampo til datteren sin. Da han kom hjem, hadde med seg litt mer enn bare en sjampoflaske. Det skriver TV2.no

Sønnen fikk sjokk da han fikk dette bildet fra faren

En rask tur på butikken endte med milliongevinst for en heldig mann fra Bergen, skriver TV2.no

Mistet jobben på grunn av korona – så kom redningen

Paret fra Oslo hadde mistet all inntekt, men en tur på matbutikken endret alt. Det skriver TV2.no

Kvinne fra Trøndelag satset to kroner og vant én million

Lørdag kveld fikk en kvinne fra Trondheim seg en stor overraskelse. Da vant hun én million kroner i Pantelotteriet på Coop Mega Nardo.

Mathilde trodde hun vant 10.000 – var én million

Første gang Mathilde Holst prøvde seg på pantelotteri, fikk hun gevinst. Men uten briller skjønte hun ikke hvor stor den var før hun sendte venninnen et Snap-bilde av vinnerlappen. Det skriver VG.

Skienskvinne holdt på å gå fra milliongevinst på Pantelotteriet

- Jeg tror det fortsatt ikke, sier skienskvinnen i 60-årene et drøyt døgn etter at livet hennes ble snudd helt på hodet. En pose med panteflasker var alt som skulle til. Det skriver Nettavisen.

Skulle kjøpe ferdigpizza – vant million i førjulsgave

Tirsdag ettermiddag skulle en mann i 40-årene pante en pose med tomflasker og kjøpe frossenpizza på sin lokale Rema-butikk i Porsgrunn. Først da han kom hjem skjønte mannen at han hadde blitt millionær.

Satset én flaske og vant en million

Torsdag ettermiddag vant en heldig kunde på Kiwi Ål i Hallingdal én millioner kroner. Innsatsen? Én flaske med 2 kroner i pant!

Skulle kjøpe snus – ble millionær

Studenten skulle bare på butikken å kjøpe snus, men kom ut igjen som millionær. Det skriver TV2.no.

Skulle demonstrere lotteri – imponerte jente med å bli millionær

Mannen hadde besøk av sin tyske venninne og skulle bare vise henne hvordan Pantelotteriet fungerer – endte opp som millionær. – Tidenes sjekketriks, sier han. Det skriver TV2.no

Kvinne vant én million i Pantelotteriet

Tirsdag kveld ble en kvinne i 40-årene millionær etter å ha satset pant for 37 kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven da jeg skjønte det. Det føles fortsatt helt uvirkelig, sier den heldige vinneren.

Eldre mann vant pantemillionen

Den etterlyste pantemillionæren meldte seg torsdag. Den heldige vinneren er en Tønsberg-mann på godt over 80 år. Det skriver VG.

Røde Kors etterlyser millionvinner i pantelotteri

Pantet du flasker hos Meny i Tønsberg ved 12-tiden tirsdag? Sjekk lappen, det kan hende du har blitt en million kroner rikere. Det skriver VG.

Pantetrøbbel førte til milliongevinst for Tromsø-mann

Tromsø-mannen panter vanligvis på Rema-butikken på Kvaløysletta, men siden automaten ikke funket, dro han heller til Eurospar. Der ble han millionær. Det skriver iTromsø.

Skulle kjøpe kylling – vant én million

Lørdag skulle en kvinne i 50-årene på Rema 1000 Sandved for å handle middag og pante noen tomflasker. Hun valgte å trykke på Røde Kors-knappen. Så sto det på displayet at hun hadde vunnet. Sjokket var stort da hun skjønte hvor mye.

Skulle kjøpe grøt – ble pantemillionær nummer 70

Onsdag ettermiddag skulle en mann i 60-årene innom Kiwi Våler for å kjøpe grøt. Før han hadde handlet ferdig, var han millionær.

– Jeg sendte ganske mange sms den kvelden. Noen med «hilsen millionæren»

– Jeg så ikke uten lesebriller. Men mannen bak meg sa det var seks nuller, forteller den nybakte millionæren på Extra Finstadjordet. Det skriver Romerikes Blad.

Gikk nesten fra én million kroner i pantegevinst

Torsdag ettermiddag i 18-tiden gikk en kvinne fra Larvik nesten fra en pantelapp verdt én million kroner. – Jeg skjønte ikke at jeg hadde vunnet og glemte lappen, forteller hun. Det skriver Østlands-Posten.

Tre pantemillionærer i desember

Det ble en ekstra spennende jul for tre heldige pantemillionærer i desember. «Urealistisk», «sjokkerende» og «veldig spesielt» var noen av reaksjonene.

Vant én million – bruker pengene på leilighet

Torsdag trykket en kvinne på Røde Kors-knappen på Rema 1000 Ågotnes utenfor Bergen, og vant én million kroner. Pengene skal brukes til ny leilighet, forteller den heldige vinneren.

Fikk én million i førjulsgave

– Jeg ble helt skjelven og kunne ikke tro at det var sant, forteller Wolfgang Reimers fra Haugesund. Lørdag formiddag fikk han seg litt av en førjulsgave da han vant én million mens han var på handletur.

Skulle bare innom butikken på Rosenhoff og kjøpe brød. Vant en million i Pantelotteriet

En mann i 30-årene fra Rosenhoff fikk litt av en førjulsgave sist mandag da han var innom Rema 1000 for å kjøpe et brød. Minutter senere var han millionær. Det skriver VårtOslo.no

Brandbu-kar skulle kjøpe pølser – ble pantemillionær

Torsdag ettermiddag skulle en mann fra Brandbu innom Kiwi i Brua for å kjøpe wienerpølser og pante flasker. Plutselig sto han med en pantelapp verdt én million kroner i hånda! Det skriver avisen Hadeland.

–⁠ Nå vant du vel ratt en million, spøkte kona. Hun fikk rett

– Det føltes helt vanvittig. Jeg trodde ikke det var sant, sier en lykkelig pantemillioner. Det skriver Ringerikes blad.

Først vant sykepleieren 100 kroner – deretter kom denne ut av panteautomaten

Sykepleieren (25) og kjæresten skulle bare handle middag på Kiwi - endte opp som millionærer. Det skriver Adresseavisen.

Bergenseren pantet ølflasker – vant én million kroner

Mannen fra Bergen skulle bare på butikken for å kjøpe seg øl. Et par minutter senere ble han én million kroner rikere, skriver VG.

Pantet 25 flasker og ble millionær: – Kona mi tror fortsatt ikke på meg

Daniel Marcin Pinda skulle bare kjøpe seg vann, chips og brød da han fikk en enorm overraskelse. Det skriver Dagbladet.

Pensjonist ryddet i kjelleren – ble pantemilionær

Fredag ble en annerledes dag for pensjonisten fra Rogaland. Mens han ryddet i kjelleren fant han han en god del tomflasker, som han tok med til sin lokale Rema-butikk. Minutter etter vandret han ut av butikken som millionær. Det skriver Nettavisen.

Pantet for 28 kroner – vant én million: – Sparing kommer i siste rekke

Torbjørn Oftedal fra Kristiansand vant en million kroner i Pantelotteriet lørdag formiddag. – Vi vil bli kongene i nabolaget, sier den heldige vinneren. Det skriver VG.

Femte pantemillionær i Rogaland

På lørdag i pinsen fikk Rogaland sin femte pantemillionær. – Tusen takk til alle som trykker på Røde Kors-knappen, sier Tor Vestlie, styreleder i Stavanger Røde Kors.

– Jeg trykker fortsatt på Røde Kors-knappen

Thomas Rød (45) fra Tårnåsen ble pantemillionær i november. Har det endret livet hans, og hva har pengene gått til? Oppegård Avis har intervjuet vinneren.

Småbarnsfar fra Elverum ble pantemillionær

En ellers rutinemessig helgehandel på Kiwi Trysilvegen ble særdeles lystig for en småbarnsfar i 30-årene fra Elverum. Rett før klokka 19 torsdag kveld stakk han nemlig av med én million kroner i Pantelotteriet, skriver Østlendingen.

Vant én million i sønnens Kiwi-butikk

- Du må komme, mamma har vunnet en million, sa hun til sønnen over telefon. Det skriver Dagbladet om den ferske pantemillionæren.

90-åring vann éin million

- Det var utruleg kjekt å få oppleva dette, sier vinneren til Sogn Avis.

Tromsømann vant 1 million kroner på pantelotteriet

Hele tre personer har vunnet hovedpremien i pantelotteriet i november. En av dem er en tromsømann, skriver iTromsø.

Miljøbevisste døtre gjorde pappa til pantemillionær

Thomas Rød fra Tårnåsen skulle bare innom nærbutikken for å finne på noe å lage til middag. Han gikk ut som pantemillionær. Det skriver Østlandets Blad.

– Regna med at jeg hadde vunnet en 100-lapp, men så var det litt flere nuller

41-åringen var innom Coop Extra på Børstad mandag formiddag for å pante tomflasker og kjøpe seg en boks lapskaus til middag. Da han trykket på pantelotteriknappen fikk han litt av en overraskelse. Det skriver Østlendingen.

Sunnmøring pantet én flaske – vant én million

– Jeg hadde med meg én tomflaske, en Pepsi Max, som hadde ligget og slengt i bilen, skriver ABC Nyheter.

Småbarnsmoren Gunhild skulle bare pante flasker – nå kan hun endelig flytte ut av kjelleren

Gunhild ble pantemillionær og har endelig råd til å flytte familien ut av kjelleren til mor og far, skriver TV2.no.

Ny pantemillionær i Hedmark: – Det føltes helt uvirkelig

Mandag ettermiddag skulle en kvinne i 40-årene pante et par poser med tomflasker på Rema 1000 på Rena. Som vanlig trykket hun på Røde Kors-knappen for å delta i Pantelotteriet. Sekunder senere var hun én million kroner rikere. Det skriver Østlendingen.

29-åringen trodde han hadde vunnet 100.000 kroner

Han skulle bare kvitte seg med tomgodset etter helgens festligheter, men for 29-åringen fra Porsgrunn ble pantebesøket på Kiwi Mobi tirsdag ettermiddag usedvanlig innbringende. Det skriver Varden.no

Pantet for 13 kroner på Meny – vant en million

Mandag skulle en 30 år gammel kvinne fra Oslo handle middag, men kom hjem med noe helt annet. På veien hadde hun tatt med seg en pose med tomflasker. Det skriver vartoslo.no.

Ryddet i bilen – ble pantemillionær

Opprydningen etter to uker med hyttemaling i Spydeberg, og påfølgende opprydning i tomflaskene som hadde samlet seg bak i bilen fordi han ble så tørst av malingen, ble svært lønnsom for 44 år gamle Stian Kristensen fra Oslo. Det skriver Enebakk Avis.

Skulle kjøpe nachos og pante noen flasker – ble millionær

Silje Larsen fra Spikkestad skulle bare en rask tur innom sin lokale matbutikk. Da hun kom ut igjen var hun millionær. Det skriver Drammens Tidene.

Skulle bare kjøpe bleier – kom hjem som millionær

Onsdag ettermiddag skulle en 34 år gammel småbarnsfar fra Elverum innom Kiwi Fjeldset for å kjøpe bleier. På veg inn i butikken skulle han pante noen flasker. Plutselig var han millionær etter å ha satset panten på Pantelotteriet. Det skriver Østlendingen.

Pantemillionær og Flax-millionær med en halvtimes mellomrom

Torsdag ettermiddag pantet en mann i 60-årene flasker hos Kiwi i Hammerfest - og vant én million kroner. En halv time senere kjøpte ei ung dame et Flax-lodd på den samme butikken - og vant en million kroner hun også. Det skriver iFinnmarken.

Landslagsspiller vant én million i pantelotteri

Ishockeyspiller Stefan Espeland (27) skulle kjøpe doruller og pante flasker. Ut fra butikken gikk han én million kroner rikere. Det skriver VG.

Pantet seg til én million på Løren

En mann gikk inn på Rema 1000 i Lørenveien sist onsdag. Målet var å kjøpe melk, juice og pante noen flasker. Men så kom vinnerlyden på automaten. Det skriver Akers Avis Groruddalen.

Trønder vant én million på tomflasker – skal kjøpe hus

Mannen pantet fire poser med tomflasker i Ørland. Han har vært sikker på å vinne helt siden han begynte med Pantelotteriet. Det skriver Adresseavisen.

Musiker spilte på tomflasker – ble millionær

En 23 år gammel musiker fra Oslo vant milliongevinst i Pantelotteriet, etter å ha pantet og spilt for tomflasker verdt 20 kroner og 50 øre.

Eilert var lei av flaskene som slang i bilen – ble millionær

Eilert Karlstad skulle bare kjapt innom butikken i lunsjen og var så lei av flaskene som lå og skranglet bak i bilen. Irritasjonen gjorde ham én million kroner rikere. Det skriver TV2.

Kjøpte dopapir, vant en million

26-åringen fra Porsgrunn skulle bare en kjapp tur innom Kiwi for å kjøpe dopapir – og pante noen flasker. Ett trykk på lotteriknappen, og vips så var han millionær. Det skriver Varden.

Vann éin million: – Trudde det var aprilspøk

Bjarne Danielsen (39) skulle berre panta flaskene sine på en butikk i Bergen i går. Det han trudde var ein aprilspøk, viste seg å bli ein million ekstra på konto. Det skriver NRK.

Pantet flasker for 27 kroner – vant 1 million

Hun skulle bare handle inn mat til en bursdag og pante noen flasker. Da hun gikk ut av butikken var hun 1 million kroner rikere. Det skriver Stavanger Aftenblad.

Han skulle bare pante to poser med tomgods. Sekunder seinere var han millionær

- Jeg ble faktisk kvalm, sier 61-åring fra Balsfjord. Det skriver Nordlys.

27-åring fra Trondheim ble millionær av tomflasker

Trondheimsmann fikk en fin start på julen, skriver Adresseavisen.

Satset panten – vant 1 million

47-åringen droppet den daglige treningsturen og gikk i stedet en tur i butikken. Det skriver ANB.

Kvinne (55) vant en million på tomflasker

En 55 år gammel kvinne fra Bergen ble millionær i pantelotteriet onsdag. Hun satset pant for 22 kroner på Meny-butikken på Sletten. Det skriver Bergensavisen.

Ble millionær på flaskepanten

Tirsdag 12. mai ble en 58-åring fra Lillehammer pantemillionær etter å ha satset pant for 12 kroner på Kiwi Røyslimoen. Pengene skal han blant annet bruke på å oppfylle en 30 år gammel drøm, skriver GD.

Johnny vant én million kroner

Johnny Rivedal skulle bare stoppe for å kjøpe vann og bananer, men kom ut med brus og boller og én million kroner. Det skriver Tønsbergs Blad.

Småbarnsfar (46) pantet for 33 kroner – ble millionær

En 46 år gammel mann fra Oslo trodde ikke sine egne øyne da han tok ut pantelappen fra automaten på Kiwi på Ryen i Oslo. Han hadde tenkt å gi de 33 kronene til Røde Kors, i stedet ble han millionær. Det skriver TV2.

Pantet for under 20 kroner – ble millionær

Helene Ohlson (49) trykket på rett knapp på panteautomaten - da ble gevinsten 1 million kroner. Nok til hundemat en stund fremover, ler flaskemillionæren. Det skriver Romerikes Blad.

Norges første pantemillionær

Onsdag morgen pantet Inge Høie Pedersen fra Langesund fem flasker, og endte opp med å vinne 2 millioner kroner i pantelotteriet. Det er første gang toppgevinsten blir utbetalt.

Siste vinnere