Våre vinnere

Siden starten har 91 personer blitt pantemillionær i Pantelotteriet. I tillegg er det betalt ut flere millioner mindre gevinster. Pantelotteriets nyeste vinner av én million kroner kom i begynnelsen av august 2020, da en person trykket på Røde Kors-knappen i en butikk i Kristiansand.

Våre vinnere

Oslomann (47) pantet for 86 kroner – ble pantemillionær

Den nyslåtte pantemillionæren har bestemt seg for å dele halvparten av pengene med bestekompisen. Det skriver VG.

Erlend (28) pantet for 125 kroner – ble millionær

Erlend Mangseth (28) fra Vennesla fikk en stor overraskelse da han stakk innom butikken med noe pant fra helgen på vei til å levere varer for jobben. Det skriver VG.

Datteren trodde han var lei seg – men han gråt av glede

Runar Jensen (30) hadde nettopp fått lønn, så han syntes det var greit at pantepengene gikk til Røde Kors. Det angrer han ikke på i dag. Det skriver TV2.no

Pantet for 20 kroner – vant en million

Torsdag i 16-tiden skulle en kvinne i 50-årene på Kiwi Nannestad for å handle og pante noen flasker. Som vanlig valgte hun å trykke på Røde Kors-knappen på panteautomaten. Sekunder etter var hun millionær.

Skulle underholde sønnen sin – vant en million

Lørdag trengte en mann i 30-årene å finne på noe å gjøre med sin 4 år gamle sønn. Løsningen ble en tur på butikken for å pante. Det endte med million-gevinst.

Pantelotteri-millionær: – Tallet var hinsides

Rogaland-kvinnen vurderte å la flaskene bli liggende i bilen, men ombestemte seg og pantet dem likevel. Det angrer hun ikke på nå. Det skriver Dagbladet.

Skulle kjøpe sjampo – ble millionær

Faren skulle bare på butikken for å kjøpe sjampo til datteren sin. Da han kom hjem, hadde med seg litt mer enn bare en sjampoflaske. Det skriver TV2.no

Sønnen fikk sjokk da han fikk dette bildet fra faren

En rask tur på butikken endte med milliongevinst for en heldig mann fra Bergen, skriver TV2.no

Mistet jobben på grunn av korona – så kom redningen

Paret fra Oslo hadde mistet all inntekt, men en tur på matbutikken endret alt. Det skriver TV2.no

Kvinne fra Trøndelag satset to kroner og vant én million

Lørdag kveld fikk en kvinne fra Trondheim seg en stor overraskelse. Da vant hun én million kroner i Pantelotteriet på Coop Mega Nardo.

Mathilde trodde hun vant 10.000 – var én million

Første gang Mathilde Holst prøvde seg på pantelotteri, fikk hun gevinst. Men uten briller skjønte hun ikke hvor stor den var før hun sendte venninnen et Snap-bilde av vinnerlappen. Det skriver VG.

Skienskvinne holdt på å gå fra milliongevinst på Pantelotteriet

- Jeg tror det fortsatt ikke, sier skienskvinnen i 60-årene et drøyt døgn etter at livet hennes ble snudd helt på hodet. En pose med panteflasker var alt som skulle til. Det skriver Nettavisen.

Skulle kjøpe ferdigpizza – vant million i førjulsgave

Tirsdag ettermiddag skulle en mann i 40-årene pante en pose med tomflasker og kjøpe frossenpizza på sin lokale Rema-butikk i Porsgrunn. Først da han kom hjem skjønte mannen at han hadde blitt millionær.

Satset én flaske og vant en million

Torsdag ettermiddag vant en heldig kunde på Kiwi Ål i Hallingdal én millioner kroner. Innsatsen? Én flaske med 2 kroner i pant!

Skulle kjøpe snus – ble millionær

Studenten skulle bare på butikken å kjøpe snus, men kom ut igjen som millionær. Det skriver TV2.no.

Skulle demonstrere lotteri – imponerte jente med å bli millionær

Mannen hadde besøk av sin tyske venninne og skulle bare vise henne hvordan Pantelotteriet fungerer – endte opp som millionær. – Tidenes sjekketriks, sier han. Det skriver TV2.no

Kvinne vant én million i Pantelotteriet

Tirsdag kveld ble en kvinne i 40-årene millionær etter å ha satset pant for 37 kroner i Pantelotteriet. – Jeg ble helt skjelven da jeg skjønte det. Det føles fortsatt helt uvirkelig, sier den heldige vinneren.

Eldre mann vant pantemillionen

Den etterlyste pantemillionæren meldte seg torsdag. Den heldige vinneren er en Tønsberg-mann på godt over 80 år. Det skriver VG.

Røde Kors etterlyser millionvinner i pantelotteri

Pantet du flasker hos Meny i Tønsberg ved 12-tiden tirsdag? Sjekk lappen, det kan hende du har blitt en million kroner rikere. Det skriver VG.

Pantetrøbbel førte til milliongevinst for Tromsø-mann

Tromsø-mannen panter vanligvis på Rema-butikken på Kvaløysletta, men siden automaten ikke funket, dro han heller til Eurospar. Der ble han millionær. Det skriver iTromsø.

Skulle kjøpe kylling – vant én million

Lørdag skulle en kvinne i 50-årene på Rema 1000 Sandved for å handle middag og pante noen tomflasker. Hun valgte å trykke på Røde Kors-knappen. Så sto det på displayet at hun hadde vunnet. Sjokket var stort da hun skjønte hvor mye.

Skulle kjøpe grøt – ble pantemillionær nummer 70

Onsdag ettermiddag skulle en mann i 60-årene innom Kiwi Våler for å kjøpe grøt. Før han hadde handlet ferdig, var han millionær.

– Jeg sendte ganske mange sms den kvelden. Noen med «hilsen millionæren»

– Jeg så ikke uten lesebriller. Men mannen bak meg sa det var seks nuller, forteller den nybakte millionæren på Extra Finstadjordet. Det skriver Romerikes Blad.

Gikk nesten fra én million kroner i pantegevinst

Torsdag ettermiddag i 18-tiden gikk en kvinne fra Larvik nesten fra en pantelapp verdt én million kroner. – Jeg skjønte ikke at jeg hadde vunnet og glemte lappen, forteller hun. Det skriver Østlands-Posten.

Tre pantemillionærer i desember

Det ble en ekstra spennende jul for tre heldige pantemillionærer i desember. «Urealistisk», «sjokkerende» og «veldig spesielt» var noen av reaksjonene.

Vant én million – bruker pengene på leilighet

Torsdag trykket en kvinne på Røde Kors-knappen på Rema 1000 Ågotnes utenfor Bergen, og vant én million kroner. Pengene skal brukes til ny leilighet, forteller den heldige vinneren.

Fikk én million i førjulsgave

– Jeg ble helt skjelven og kunne ikke tro at det var sant, forteller Wolfgang Reimers fra Haugesund. Lørdag formiddag fikk han seg litt av en førjulsgave da han vant én million mens han var på handletur.

Skulle bare innom butikken på Rosenhoff og kjøpe brød. Vant en million i Pantelotteriet

En mann i 30-årene fra Rosenhoff fikk litt av en førjulsgave sist mandag da han var innom Rema 1000 for å kjøpe et brød. Minutter senere var han millionær. Det skriver VårtOslo.no

Brandbu-kar skulle kjøpe pølser – ble pantemillionær

Torsdag ettermiddag skulle en mann fra Brandbu innom Kiwi i Brua for å kjøpe wienerpølser og pante flasker. Plutselig sto han med en pantelapp verdt én million kroner i hånda! Det skriver avisen Hadeland.

–⁠ Nå vant du vel ratt en million, spøkte kona. Hun fikk rett

– Det føltes helt vanvittig. Jeg trodde ikke det var sant, sier en lykkelig pantemillioner. Det skriver Ringerikes blad.

Først vant sykepleieren 100 kroner – deretter kom denne ut av panteautomaten

Sykepleieren (25) og kjæresten skulle bare handle middag på Kiwi - endte opp som millionærer. Det skriver Adresseavisen.

Bergenseren pantet ølflasker – vant én million kroner

Mannen fra Bergen skulle bare på butikken for å kjøpe seg øl. Et par minutter senere ble han én million kroner rikere, skriver VG.

Pantet 25 flasker og ble millionær: – Kona mi tror fortsatt ikke på meg

Daniel Marcin Pinda skulle bare kjøpe seg vann, chips og brød da han fikk en enorm overraskelse. Det skriver Dagbladet.

Pensjonist ryddet i kjelleren – ble pantemilionær

Fredag ble en annerledes dag for pensjonisten fra Rogaland. Mens han ryddet i kjelleren fant han han en god del tomflasker, som han tok med til sin lokale Rema-butikk. Minutter etter vandret han ut av butikken som millionær. Det skriver Nettavisen.

Pantet for 28 kroner – vant én million: – Sparing kommer i siste rekke

Torbjørn Oftedal fra Kristiansand vant en million kroner i Pantelotteriet lørdag formiddag. – Vi vil bli kongene i nabolaget, sier den heldige vinneren. Det skriver VG.

Femte pantemillionær i Rogaland

På lørdag i pinsen fikk Rogaland sin femte pantemillionær. – Tusen takk til alle som trykker på Røde Kors-knappen, sier Tor Vestlie, styreleder i Stavanger Røde Kors.

– Jeg trykker fortsatt på Røde Kors-knappen

Thomas Rød (45) fra Tårnåsen ble pantemillionær i november. Har det endret livet hans, og hva har pengene gått til? Oppegård Avis har intervjuet vinneren.

Småbarnsfar fra Elverum ble pantemillionær

En ellers rutinemessig helgehandel på Kiwi Trysilvegen ble særdeles lystig for en småbarnsfar i 30-årene fra Elverum. Rett før klokka 19 torsdag kveld stakk han nemlig av med én million kroner i Pantelotteriet, skriver Østlendingen.

Vant én million i sønnens Kiwi-butikk

- Du må komme, mamma har vunnet en million, sa hun til sønnen over telefon. Det skriver Dagbladet om den ferske pantemillionæren.

90-åring vann éin million

- Det var utruleg kjekt å få oppleva dette, sier vinneren til Sogn Avis.

Tromsømann vant 1 million kroner på pantelotteriet

Hele tre personer har vunnet hovedpremien i pantelotteriet i november. En av dem er en tromsømann, skriver iTromsø.

Miljøbevisste døtre gjorde pappa til pantemillionær

Thomas Rød fra Tårnåsen skulle bare innom nærbutikken for å finne på noe å lage til middag. Han gikk ut som pantemillionær. Det skriver Østlandets Blad.

– Regna med at jeg hadde vunnet en 100-lapp, men så var det litt flere nuller

41-åringen var innom Coop Extra på Børstad mandag formiddag for å pante tomflasker og kjøpe seg en boks lapskaus til middag. Da han trykket på pantelotteriknappen fikk han litt av en overraskelse. Det skriver Østlendingen.

Sunnmøring pantet én flaske – vant én million

– Jeg hadde med meg én tomflaske, en Pepsi Max, som hadde ligget og slengt i bilen, skriver ABC Nyheter.

Småbarnsmoren Gunhild skulle bare pante flasker – nå kan hun endelig flytte ut av kjelleren

Gunhild ble pantemillionær og har endelig råd til å flytte familien ut av kjelleren til mor og far, skriver TV2.no.

Ny pantemillionær i Hedmark: – Det føltes helt uvirkelig

Mandag ettermiddag skulle en kvinne i 40-årene pante et par poser med tomflasker på Rema 1000 på Rena. Som vanlig trykket hun på Røde Kors-knappen for å delta i Pantelotteriet. Sekunder senere var hun én million kroner rikere. Det skriver Østlendingen.

29-åringen trodde han hadde vunnet 100.000 kroner

Han skulle bare kvitte seg med tomgodset etter helgens festligheter, men for 29-åringen fra Porsgrunn ble pantebesøket på Kiwi Mobi tirsdag ettermiddag usedvanlig innbringende. Det skriver Varden.no

Pantet for 13 kroner på Meny – vant en million

Mandag skulle en 30 år gammel kvinne fra Oslo handle middag, men kom hjem med noe helt annet. På veien hadde hun tatt med seg en pose med tomflasker. Det skriver vartoslo.no.

Ryddet i bilen – ble pantemillionær

Opprydningen etter to uker med hyttemaling i Spydeberg, og påfølgende opprydning i tomflaskene som hadde samlet seg bak i bilen fordi han ble så tørst av malingen, ble svært lønnsom for 44 år gamle Stian Kristensen fra Oslo. Det skriver Enebakk Avis.

Skulle kjøpe nachos og pante noen flasker – ble millionær

Silje Larsen fra Spikkestad skulle bare en rask tur innom sin lokale matbutikk. Da hun kom ut igjen var hun millionær. Det skriver Drammens Tidene.

Skulle bare kjøpe bleier – kom hjem som millionær

Onsdag ettermiddag skulle en 34 år gammel småbarnsfar fra Elverum innom Kiwi Fjeldset for å kjøpe bleier. På veg inn i butikken skulle han pante noen flasker. Plutselig var han millionær etter å ha satset panten på Pantelotteriet. Det skriver Østlendingen.

Pantemillionær og Flax-millionær med en halvtimes mellomrom

Torsdag ettermiddag pantet en mann i 60-årene flasker hos Kiwi i Hammerfest - og vant én million kroner. En halv time senere kjøpte ei ung dame et Flax-lodd på den samme butikken - og vant en million kroner hun også. Det skriver iFinnmarken.

Landslagsspiller vant én million i pantelotteri

Ishockeyspiller Stefan Espeland (27) skulle kjøpe doruller og pante flasker. Ut fra butikken gikk han én million kroner rikere. Det skriver VG.

Pantet seg til én million på Løren

En mann gikk inn på Rema 1000 i Lørenveien sist onsdag. Målet var å kjøpe melk, juice og pante noen flasker. Men så kom vinnerlyden på automaten. Det skriver Akers Avis Groruddalen.

Trønder vant én million på tomflasker – skal kjøpe hus

Mannen pantet fire poser med tomflasker i Ørland. Han har vært sikker på å vinne helt siden han begynte med Pantelotteriet. Det skriver Adresseavisen.

Musiker spilte på tomflasker – ble millionær

En 23 år gammel musiker fra Oslo vant milliongevinst i Pantelotteriet, etter å ha pantet og spilt for tomflasker verdt 20 kroner og 50 øre.

Eilert var lei av flaskene som slang i bilen – ble millionær

Eilert Karlstad skulle bare kjapt innom butikken i lunsjen og var så lei av flaskene som lå og skranglet bak i bilen. Irritasjonen gjorde ham én million kroner rikere. Det skriver TV2.

Kjøpte dopapir, vant en million

26-åringen fra Porsgrunn skulle bare en kjapp tur innom Kiwi for å kjøpe dopapir – og pante noen flasker. Ett trykk på lotteriknappen, og vips så var han millionær. Det skriver Varden.

Vann éin million: – Trudde det var aprilspøk

Bjarne Danielsen (39) skulle berre panta flaskene sine på en butikk i Bergen i går. Det han trudde var ein aprilspøk, viste seg å bli ein million ekstra på konto. Det skriver NRK.

Pantet flasker for 27 kroner – vant 1 million

Hun skulle bare handle inn mat til en bursdag og pante noen flasker. Da hun gikk ut av butikken var hun 1 million kroner rikere. Det skriver Stavanger Aftenblad.

Siste vinnere