Satset 46 kroner på Joker Marnadal – vant en million

Torsdag ble livet til en kvinne fra Marnadal snudd på hodet. På sin lokale Joker-butikk valgte hun å satse panten sin i Pantelotteriet. Så kom det en fanfare. Det som sto på pantelappen sjokkerte henne.

Slik ser den ut, pantelappen som er verdt én milion kroner.

Slik ser den ut, pantelappen som er verdt én milion kroner. Foto: Privat

– Først puttet jeg på flasker og bokser med pant for 15 kroner, og så stoppen maskinen. Så kom det ut en pantelapp automatisk. Da tenkte jeg at det var veldig dumt at jeg ikke fikk deltatt i Pantelotteriet til Røde Kors, for det gjør jeg alltid. Da maskinen ble klar igjen, puttet jeg på resten av panten, og trykket på Røde Kors-knappen. Det angrer jeg ikke på nå, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Feiret med Pepsi og pizza
For ut av panteautomaten på Joker Marnadal i Agder kom en fanfare og en ekstra lang pantelapp.
– Først trodde jeg at jeg hadde vunnet 46 kroner, men så skjønte jeg at det var summen jeg hadde pantet for. Etter hvert gikk det opp for meg. Jeg hadde vunnet én million kroner. Jeg ble helt skjelven og trodde ikke det var sant, forteller hun.

Premien feiret hun samme kveld med pizza og Pepsi Max. Hva pengene skal brukes til er ikke helt bestemt, men at skal komme til nytte, er hun trygg på.
– I første omgang så tror jeg at jeg skal sette dem i fond, så kanskje de kan vokse enda mer. Og så skal barna få litt, de trenger penger i den fasen de er i nå, sier hun.

Viktige midler
Millionpremien gleder også Røde Kors.
– Det er bare å gratulere vinneren. Det er alltid hyggelig når noen vinner. Pantelotteriet har blitt en svært viktig inntektskilde for oss, sier Terese Væting i Aust-Agder og Vest-Agder Røde Kors.
– Jeg vil takke alle som støtter oss med panten sin. Midlene brukes blant annet til å drive hjelpekorpset, og til aktiviteter for barn, omsorgstjenestene og en rekke andre viktige tiltak, sier Væting.

Skulle pante tomgods fra hytta – vant én million

En stamkunde vant denne uka én million kroner på Spar Drag. – Jeg ble helt skjelven og visste ikke om jeg skulle tro det, sier den ferske pantemillionæren.

21-åring vant en million på pantelotteri: – En stor lettelse

En ung mann fra Hylkje utenfor Bergen fikk en hyggelig overraskelse da han skulle pante flasker for 52 kroner. Det skriver TV2.no.

Vant seks gevinster på samme trekning – ble millionær

Fredag morgen satset en mann fra Volda pant for 249 kroner i Pantelotteriet og trykket på Røde Kors-knappen. Utrolig nok endte han opp med å vinne seks gevinster. En av dem var på hele én million kroner.