Satset 46 kroner på Joker Marnadal – vant en million

Torsdag ble livet til en kvinne fra Marnadal snudd på hodet. På sin lokale Joker-butikk valgte hun å satse panten sin i Pantelotteriet. Så kom det en fanfare. Det som sto på pantelappen sjokkerte henne.

Slik ser den ut, pantelappen som er verdt én milion kroner.

Slik ser den ut, pantelappen som er verdt én milion kroner. Foto: Privat

– Først puttet jeg på flasker og bokser med pant for 15 kroner, og så stoppen maskinen. Så kom det ut en pantelapp automatisk. Da tenkte jeg at det var veldig dumt at jeg ikke fikk deltatt i Pantelotteriet til Røde Kors, for det gjør jeg alltid. Da maskinen ble klar igjen, puttet jeg på resten av panten, og trykket på Røde Kors-knappen. Det angrer jeg ikke på nå, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Feiret med Pepsi og pizza
For ut av panteautomaten på Joker Marnadal i Agder kom en fanfare og en ekstra lang pantelapp.
– Først trodde jeg at jeg hadde vunnet 46 kroner, men så skjønte jeg at det var summen jeg hadde pantet for. Etter hvert gikk det opp for meg. Jeg hadde vunnet én million kroner. Jeg ble helt skjelven og trodde ikke det var sant, forteller hun.

Premien feiret hun samme kveld med pizza og Pepsi Max. Hva pengene skal brukes til er ikke helt bestemt, men at skal komme til nytte, er hun trygg på.
– I første omgang så tror jeg at jeg skal sette dem i fond, så kanskje de kan vokse enda mer. Og så skal barna få litt, de trenger penger i den fasen de er i nå, sier hun.

Viktige midler
Millionpremien gleder også Røde Kors.
– Det er bare å gratulere vinneren. Det er alltid hyggelig når noen vinner. Pantelotteriet har blitt en svært viktig inntektskilde for oss, sier Terese Væting i Aust-Agder og Vest-Agder Røde Kors.
– Jeg vil takke alle som støtter oss med panten sin. Midlene brukes blant annet til å drive hjelpekorpset, og til aktiviteter for barn, omsorgstjenestene og en rekke andre viktige tiltak, sier Væting.

Ville støtte Røde Kors – vant million-gevinst

Lørdag ettermiddag skulle en kvinne i 50-årene på Coop Mega Randaberg nær Stavanger, for å pante noen flasker og handle inn til helgen. Foran panteautomaten gjorde hun som hun pleier, hun trykket på Røde Kors-knappen. Så kom en fanfare, og ut av automaten kom en ekstra lang lapp…

Ble irritert da kona sendte han ut for å pante – så skjedde det noe uventet

En mann i 30-årene valgte å trykke på Røde Kors-knappen for å gjøre panting litt mer spennende – det angrer han ikke på. Det skriver TV2.no.

Kvinne satset 60 kroner i pant – vant én million

En kvinne fra Oslo tok turen til en Meny-butikk i Bærum for å handle og pante noen flasker. Det resulterte i en gevinst på én million kroner.