– Regna med at jeg hadde vunnet en 100-lapp, men så var det litt flere nuller

41-åringen var innom Coop Extra på Børstad mandag formiddag for å pante tomflasker og kjøpe seg en boks lapskaus til middag. Da han trykket på pantelotteriknappen fikk han litt av en overraskelse. Det skriver Østlendingen.

Coop Extra-ansatte Synne Aasgaard Jensen og Muridi Ahmed gratulerer den heldige kunden med storgevinsten. Foto: Coop Extra

– Det var jo ganske uvirkelig. Jeg skjønte ikke helt hva det var når jeg så tallene stod der. Jeg regna med at jeg hadde vunnet en 100-lapp, men så var det litt flere nuller der, forteller 41-åringen til Østlendingen.
Ifølge han var det helt tilfeldig at han valgte å pante akkurat mandag.
– Jeg skulle bare kjøpe litt småting, og tenkte jeg skulle ta med tomflaskene som stod der. Det var helt tilfeldig, og kunne like gjerne skjedd i morra. Det var bare flaks at de ble med, forteller en fornøyd hamarsing.

Gjeld og hockeytur
Han vet allerede hva han skal bruke pengene på.
– Det blir litt kjedelig. Jeg skal nok betale ned noe gjeld, også blir det vel kanskje en tur over dammen for å se litt hockey.
Og det er laget Arizona Coyotes i den amerikanske hockeyligaen NHL som står hans hjerte nærmest.
– Da skal jeg se Arizona Coyotes. For å gjøre det må jeg helt ned til Phoenix, så det blir et lite stykke. Det blir nok en fin tur.
Og milliongevinsten ble møtt med stor begeistring hos familien.
– De ble vel egentlig like overrasket som meg. Det var et sjokk for alle.

Endte med lapskaus
Men selv om hamarsingen plutselig ble millionær ble det ingen luksusmiddag for å feire.
– Hva endte du opp med å spise da?
– Jeg gikk allikevel for lapskaus, svarer hamarsingen og humrer lett.
– Jeg ble litt satt ut i butikken så bare kjøpte det jeg skulle ha og gikk hjem. Der og da hadde jeg ikke så veldig mye omløp i topplokket, så da ble det faktisk den kjedelige lapskausen.

Kilde: Østlendingen