Mann i 50-årene ble pantemillionær – nå gjenstår tre milliongevinster

Fredag fikk en mann i Rogaland livet snudd på hodet, da han vant en million i Pantelotteriet. Nå forventer Pantelotteriet at det kommer tre millionærer til i løpet av kort tid.

Pantelappen som er verdt én million kroner.

Slik ser pantelappen ut, som er verdt én million kroner. Foto: Privat

Tilfeldigheter har medført at det fortsatt er flere milliongevinster igjen i den nåværende trekningsperioden i Pantelotteriet. Når disse premiene er vunnet, begynner er ny trekning automatisk, med nye vinnersjanser.

Fredag vant en mann én million kroner i Pantelotteriet på Rema 1000 Klepp i Rogaland.
– Jeg ble helt skjelven og mistet nesten stemmen, sier mannen, som ønsker å være anonym. Han var innom Rema 1000 Klepp for å handle mat og andre dagligvarer, og hadde med seg pant tilsvarende 20 kroner.

– Jeg pleier alltid å trykke på Røde Kors-knappen, sier mannen, som ikke har bestemt seg for hva han vil bruke millionen på.

Tre millioner vil bli vunnet snart
Nå gjenstår tre milliongevinster som Pantelotteriet forventer vil bli vunnet i løpet av de neste to ukene.

– Det kan sammenlignes med et kakelotteri, hvor det begynner å bli tomt i loddbøtta. Samtidig er det mange kaker igjen på bordet, men i denne forbindelse er det altså snakk om milliongevinster, ikke kaker, sier daglig leder Gaute Langdal i Pantelotteriet.

16 millionærer hittil i år
Pantelotteriet er satt opp slik at en trekningsrunde har en omsetning på 200 millioner kroner. Hver runde inkluderer tolv milliongevinster og en rekke mindre gevinster. Premiene trekkes helt tilfeldig og er ikke fordelt jevnt utover.

– I tillegg til de tre milliongevinstene som gjenstår i denne trekningsrunden, er det også fortsatt seksten 10 000-kronersgevinster. Jo flere som deltar i lotteriet, desto raskere når man slutten på trekningsrunden, og vi forventer at de siste tre millionærene vil vinne innen to uker, sier Langdal.

Med den ferske pantemillionæren i Rogaland, er det så langt i år 16 personer som har blitt pantemillionær.

Vant seks gevinster på samme trekning – ble millionær

Fredag morgen satset en mann fra Volda pant for 249 kroner i Pantelotteriet og trykket på Røde Kors-knappen. Utrolig nok endte han opp med å vinne seks gevinster. En av dem var på hele én million kroner.

Måtte telle nuller: – Sto det virkelig en million kroner?

Egil Lind fra Asker måtte telle nullene på pantelappen flere ganger for å tro sine egne øyne. – En hyggelig overraskelse! Det skriver TV2.no

Vant i Pantelotteriet: – Håper jeg har skrevet rett kontonummer

En rogalending i 60-årene skulle bare ned på butikken for kjøpe lokalt brød på Joker’n. Vant 1 million kroner. Det skriver VG.