Johnny vant én million kroner

Johnny Rivedal skulle bare stoppe for å kjøpe vann og bananer, men kom ut med brus og boller og én million kroner. Det skriver Tønsbergs Blad.

Pantelotteriet på Kiwi

Sjåfør Johnny Rivedal hadde hatt en helt vanlig dag på jobb, da han fredag bare skulle stoppe innom matbutikken på kjøpmannskjær for å kjøpe noen bananer og litt vann.

Feirer med boller
– Jeg hadde to småflasker jeg skulle pante fra bilen og trykte på knappen for Røde Kors’ pantelotteri. Jeg håper jo alltid på storgevinst når jeg trykker på den knappen, men da jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet måtte spørre noen her om det faktisk stemte.
Han fikk bekreftet at beløpet på én million kroner stemte.
– Da kjøpte jeg en cola og noen boller, sier den nybakte millionæren bosatt i Sandefjord.
– Det er litt uvirkelig og har ennå ikke helt gått opp for meg.
Lørdag vanket det blomster fra Røde Kors overrakt av Daniel Arnesen, som jobber som frivillig for lokallaget på Nøtterøy, og fra butikksjef hos Kiwi, Kai Magnussen.
– Det rare er at jeg hadde vært innom Furulund kro med fisk på veien hit, og der jobber Daniel.

Viktige kroner
Lørdag møttes de altså igjen, men i en ganske annen sammenheng.
– Det er veldig hyggelig for oss når folk vinner, sier Daniel Arnesen.
– Men trenger ikke Røde Kors pantepengene selv?
– De fleste som vinner får jo mye mindre beløp. Og vi får inn masse penger på denne måten. Penger som er viktige for oss.
Og vinneren selv har ingen planer om å legge om livsstilen sin etter gevinsten.
– Nei, jeg kommer ikke til å ringe sjefen for å si opp jobben. Jeg skal betale litt gjeld og ta litt lenger sommerferie i bobilen vi kjøpte i fjor. Også skal samboeren min Anne Gullord Hvitstein og jeg ta med oss de fire barna våre på sydenferie ved juletider, sier Johnny Rivedal.