Satset panten – vant 1 million

47-åringen droppet den daglige treningsturen og gikk i stedet en tur i butikken. Det skriver ANB.

Slik ser et milionlodd ut i Pantelotteriet.

Mannen fra Nittedal fikk livet snudd på hodet denne uken da han tok et tilfeldig valg.
– Jeg hadde sovet så dårlig den natten at jeg droppet min daglige treningsøkt og gikk heller på butikken, sier 47-åringen.

Lang pantelapp
Minutter etter var han millionær. Rett før kl 11 onsdag stod mannen foran panteautomaten i den lokale Kiwi-butikken og la inn pant for 20,5 kroner. Som vanlig trykket han på Røde Kors-knappen, men denne gangen var pantelappen uvanlig lang.
– Jeg skjønte ikke først hva som hadde skjedd og måtte ha hjelp fra betjeningen i butikken. De bekreftet at jeg hadde vunnet én million kroner på tomflaskene mine, sier den glade vinneren, som ønsker å være anonym.

Forandret alt
For ham kunne ikke milliongevinsten ha kommet på et bedre tidspunkt.
– Jeg har ligget mye våken den siste tiden og tenkt på hvordan jeg skal få råd til å overta en butikk som jeg har jobbet i lenge. Det vil koste meg flere hundre tusen kroner, og jeg har ikke helt skjønt hvordan jeg skulle få det til. Nå har alt forandret seg, sier 47-åringen.
– Hadde jeg ikke sovet dårlig, ville jeg heller ikke ha droppet treningen den dagen. Og heller ikke satset panten min.

Rene lommepenger
Foreløpig har vinneren bare fortalt om premien til en kollega.
– Jeg måtte forklare hvorfor jeg kom litt senere på jobb den dagen, humrer han.
47-åringen synes det er en utrolig frihetsfølelse å ha vunnet så mye penger.
– Siden jeg allerede er gjeldfri, blir dette rene lommepenger for meg. Ender jeg ikke opp med å overta butikken, kan det hende jeg tar fri et år. Tanken på å kunne gjøre hva man vil er veldig god, sier vinneren. (ANB)