Småbarnsfar (46) pantet for 33 kroner – ble millionær

En 46 år gammel mann fra Oslo trodde ikke sine egne øyne da han tok ut pantelappen fra automaten på Kiwi på Ryen i Oslo. Han hadde tenkt å gi de 33 kronene til Røde Kors, i stedet ble han millionær. Det skriver TV2.

Slik ser et vinnerlodd i Pantelotteriet ut.

Slik ser et vinnerlodd i Pantelotteriet ut. Foto: Pantelotteriet

– Jeg pleier som regel å støtte Røde Kors med panten, og har ikke tenkt mye på mulighetene for å vinne. Det var derfor helt uvirkelig å stå med pantelappen i hånden og etter hvert skjønne at jeg hadde blitt pantemillionær, forteller mannen.

46-åringen, som har valgt å være anonym, leste på pantelappen mange ganger før han forsto hva som hadde skjedd. Butikksjef på Kiwi, Benjadin Cavka, måtte bekrefte for 46-åringen at det hele faktisk var sant.
– Etter at jeg så at det faktisk var et millionlodd, spurte jeg hva han følte. Han sa bare at han ikke kunne forstå det, sier Cavka, som var veldig fornøyd med at akkurat denne kunden stakk av med milliongevinsten.
– Han har handlet hos oss siden vi åpnet i 2011 og er alltid like blid og hyggelig mot alle de ansatte.

Småbarnsfaren har allerede bestemt hva han skal bruke pengene på.
– Noe skal gå til fornuftige ting, som lån. Men jeg vil også spandere en skikkelig fotballtur på hele familien til Liverpool. Det har vært en drøm lenge. Og så vil jeg kjøpe meg en el-gitar, sier han.
Seks andre Kiwi-kunder ble pantemillionærer i 2014, og oslomannen på Ryen ble lotteriets millionær nummer 24 totalt.