Skulle kjøpe dopapir og kattesand – kom hjem med én million kroner: – Helt skjelven

42-åringen fikk en hyggelig start på uka da han skulle pante flasker mandag. Det skriver Avisa Oslo.

Butikksjef Bjørnar Monge og Mausy Mily Maldonado Miranda på REMA 1000 Fredensborgveien gleder seg over en pantemillionær i butikken deres.

Butikksjef Bjørnar Monge og Mausy Mily Maldonado Miranda på REMA 1000 Fredensborgveien gleder seg over en pantemillionær i butikken deres. Foto: Privat

– Det så ut som jeg hadde vunnet 10 000 kroner, men så leste jeg på lappen et par ganger til. Da ble jeg helt skjelven, sier den heldige 42-åringen til Avisa Oslo.

Mandag hadde han fri fra jobb, og skulle bare en kjapp tur innom Rema 1000 i Fredensborgveien.

På lista sto det dopapir, kattesand og pante flasker. Det han kom hjem med var litt mindre trivielt enn som så.
På pantelappen sto det nemlig at han hadde vunnet 1 000 000 kroner.

– Jeg droppet handlingen og gikk rett hjem. Jeg var livredd for å miste pantelappen verdt en million, forteller han.

– Det er helt fantastisk at det skjedd her hos oss. Hele butikken gleder oss stort på kundens vegne. Det ser ut som det er mange som deltar i Pantelotteriet her, sier kjøpmann Bjørnar Monge, som tok over butikken for kun to uker siden, sammen med sin samboer Johanna Arvidsson.

42-åringen sier han alltid pleier å trykke på knappen til Pantelotteriet når han panter flasker. Vanligvis går gevinsten rett til Røde Kors fordi de er såpass små.

Pantelotteriet har blitt en av Røde Kors’ viktigste inntektskilder, skriver de i en pressemelding. I 2020 bidro lotteriet med hele 92 millioner til deres humanitære arbeid. I 2021 forventer Pantelotteriet at beløpet kan nærme seg 100 millioner kroner. Halvparten av midlene til Røde Kors går til de lokale foreningene der pantemaskinene står plassert.

Denne gangen går kupongen derimot til noe litt annet:
– Det er et litt kjedelig svar, men det er jo dyrt å bo i Oslo. Samboeren min og jeg ser etter noe litt større. Dette vil nok bidra til en litt større egenkapital.

For å feire gevinsten, dro 42-åringen og samboeren ut for å spise mandag kveld:
– Det var en fin dag. Samboeren min og jeg bada litt i Oslofjorden og spiste middag på Aker Brygge. Været er fortsatt fint, så dette var en bra start på uka!

Skulle pante tomgods fra hytta – vant én million

En stamkunde vant denne uka én million kroner på Spar Drag. – Jeg ble helt skjelven og visste ikke om jeg skulle tro det, sier den ferske pantemillionæren.

21-åring vant en million på pantelotteri: – En stor lettelse

En ung mann fra Hylkje utenfor Bergen fikk en hyggelig overraskelse da han skulle pante flasker for 52 kroner. Det skriver TV2.no.

Vant seks gevinster på samme trekning – ble millionær

Fredag morgen satset en mann fra Volda pant for 249 kroner i Pantelotteriet og trykket på Røde Kors-knappen. Utrolig nok endte han opp med å vinne seks gevinster. En av dem var på hele én million kroner.