Fire om Pantelotteriet: – Håper at mange bruker det

For mange er Pantelotteriet en enkel og spennende måte å støtte Røde Kors. Her forteller fire personer hva de synes om lotteriet.

Helle
Jeg spiller på Pantelotteriet fordi det går til en god sak, og jeg trenger ikke de småpengene uansett. Panter ikke så ofte, men når jeg først gjør det, så trykker jeg også på Røde Kors-knappen.

Bendik deltar i Pantelotteriet

Bendik
Jeg spiller innimellom på Pantelotteriet. Småpenger jeg ikke trenger kan heller brukes i lotteriet. Kanskje jeg har litt flaks? Jeg synes det er fint at Røde Kors har et sånt lotteri. Det gjør at det kommer ekstra penger inn til de som trenger det mest, og at småpenger andre folk ikke har bruk for kan gå til noe bedre av og til.

Jan deltar i Pantelotteriet

Jan
Jeg spiller i blant, og de gangene jeg gjør det er det fordi jeg synes det er en god sak. Pantelotteriet er en positiv ting og jeg håper at mange bruker det. Jeg er veldig for Røde Kors og har selv vært medlem i lang tid.

Chris deltar i Pantelotteriet

Chris
Jeg er med i Pantelotteriet primært for å gi til en god sak. Det er ikke sånn at man trenger de små kronene. At pengene kan gå til en god sak er det viktigste. Røde Kors har gjennom mange år vist at de jobber godt over hele verden og at de bruker ressursene sine bra.