Satset 46 kroner på Joker Marnadal – vant en million

Torsdag ble livet til en kvinne fra Marnadal snudd på hodet. På sin lokale Joker-butikk valgte hun å satse panten sin i Pantelotteriet. Så kom det en fanfare. Det som sto på pantelappen sjokkerte henne.

Slik ser den ut, pantelappen som er verdt én milion kroner.

Slik ser den ut, pantelappen som er verdt én milion kroner. Foto: Privat

– Først puttet jeg på flasker og bokser med pant for 15 kroner, og så stoppen maskinen. Så kom det ut en pantelapp automatisk. Da tenkte jeg at det var veldig dumt at jeg ikke fikk deltatt i Pantelotteriet til Røde Kors, for det gjør jeg alltid. Da maskinen ble klar igjen, puttet jeg på resten av panten, og trykket på Røde Kors-knappen. Det angrer jeg ikke på nå, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Feiret med Pepsi og pizza
For ut av panteautomaten på Joker Marnadal i Agder kom en fanfare og en ekstra lang pantelapp.
– Først trodde jeg at jeg hadde vunnet 46 kroner, men så skjønte jeg at det var summen jeg hadde pantet for. Etter hvert gikk det opp for meg. Jeg hadde vunnet én million kroner. Jeg ble helt skjelven og trodde ikke det var sant, forteller hun.

Premien feiret hun samme kveld med pizza og Pepsi Max. Hva pengene skal brukes til er ikke helt bestemt, men at skal komme til nytte, er hun trygg på.
– I første omgang så tror jeg at jeg skal sette dem i fond, så kanskje de kan vokse enda mer. Og så skal barna få litt, de trenger penger i den fasen de er i nå, sier hun.

Viktige midler
Millionpremien gleder også Røde Kors.
– Det er bare å gratulere vinneren. Det er alltid hyggelig når noen vinner. Pantelotteriet har blitt en svært viktig inntektskilde for oss, sier Terese Væting i Aust-Agder og Vest-Agder Røde Kors.
– Jeg vil takke alle som støtter oss med panten sin. Midlene brukes blant annet til å drive hjelpekorpset, og til aktiviteter for barn, omsorgstjenestene og en rekke andre viktige tiltak, sier Væting.

Måtte telle nuller: – Sto det virkelig en million kroner?

Egil Lind fra Asker måtte telle nullene på pantelappen flere ganger for å tro sine egne øyne. – En hyggelig overraskelse! Det skriver TV2.no

Vant i Pantelotteriet: – Håper jeg har skrevet rett kontonummer

En rogalending i 60-årene skulle bare ned på butikken for kjøpe lokalt brød på Joker’n. Vant 1 million kroner. Det skriver VG.

Ungt vennepar vant milliongevinst

Venneparet skulle bare en snartur innom Joker-butikken for å kjøpe snus og pante tomflasker fra bilen. Før de trykket på knappen for Pantelotteriet, ble de enige om å dele en eventuell gevinst. – De neste fire minuttene satt jeg på huk i butikken og skalv, forteller kvinnen i 20-årene.