Takker alle som deltar i Pantelotteriet

Pantelotteriet finnes nå på rundt 2 200 panteautomater over hele landet. Hos Rema 1000 på Etterstad i Oslo er lotteriet populært blant kundene.

– Det virker som om kundene våre synes Pantelotteriet er en både enkel og spennende måte å støtte Røde Kors på, sier Erik Holmqvist, kjøpmann på Rema 1000 Etterstad.
– For oss i Røde Kors er pengene fra Pantelotteriet veldig viktig, sier Stine Pernille Hauge Kjos, leder for Oslo Røde Kors besøkstjeneste.
– I Oslo så går de blant annet til besøkstjenesten, og våre frivillige besøksvenner besøker enkeltpersoner som bor hjemme, de besøker beboere på sykehjem og vi er til stede på sykehus. I tillegg har vi noen møteplasser der folk kan bygge nettverk, og få seg nye venner. Så tusen takk til alle som støtter Røde Kors via Pantelotteriet, sier Stine Pernille.
Bare i 2018 fikk Røde Kors i Oslo hele 3,9 millioner kroner fra lotteriet. På landsbasis ble dette til sammen 50 millioner kroner for 2018.

Kjøpmann Erik Holmqvist på Rema Etterstad og Stine Pernille Hauge Kjos Leder for Oslo Røde Kors besøkstjeneste takker alle som deltar i Pantelotteriet.